Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Sentrum Bilservice Namsos AS

Meny

Om oss

Åpningstider:

mandag - fredag: 07.30-16.00 
lørdag: stengt
søndag: stengt

 

Sentrum Bilservice Namsos AS  er et selvstendig bilverksted som utfører service og reperasjoner på alle bilmerker. Private bileiere utgjør størstedelen av vår kundemasse, men vi har også serviceavtaler med en rekke proffkunder. Vi er også servicepunkt for Mercedes i Namdalen. Sentrum Bilservice Namsos AS ble startet som "Fjellets Elektro" i 1985 og har pr. i dag 10 ansatte.

Sentrum Bilservice Namsos AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!